Sant Cugat regularà la implantació d'antenes de telefonia mòbil


  • Comparteix:

Antena de telefonia

Antena de telefonia

L'Ajuntament vol regular la implantació de les antenes de telefonia mòbil perquè tinguin el mínim impacte visual i paisatgístic. És per això que el ple municipal ha aprovat proposar un Pla Especial d'infraestructures i radiocomunicació. L'objectiu és proposar ubicacions alternatives en sòl o edificis públics de forma que es garanteixi la cobertura a tots els santcugatencs.

En el Pla General Metropolità (PGM) del 1976 no hi ha cap referència a les antenes de telefonia mòbil i és per això que ara l'Ajuntament vol ordenar el territori en aquest sentit. El regidor de Comunicació i Innovació, Jordi Puigneró, explica l'objectiu de la proposta.

Jordi Puigneró

L'objectiu és poder determinar quines són les àrees on poden anar les antenes.


Tots els grups municipals han votat a favor del Pla Especial, excepte ERC i PP que s'han abstingut. Els republicans han instat l'equip de govern a explorar l'opció d'aplicar a les operadores de telefonia una taxa per l'ocupació de l'espectre aeri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.