Reobert el pas soterrat de Lluís Millet


  • Comparteix:

Accès al pas soterrat de la plaça Lluís Millet. Font: Google

Accès al pas soterrat de la plaça Lluís Millet. Font: Google

El pas soterrat de la plaça de Lluís Millet ja torna ser obert al trànsit un cop finalitzats els treballs d'urbanització de la cantonada entre el carrers Villà i Àngel Guimerà. El tram de l'avinguda Lluís Companys entre el carrer Martorell i l'accés a la plaça també s'ha obert de nou. L'actuació en aquesta cruïlla forma part de la vianantització dels carrers Doctor Murillo i Villà.

Aquest divendres han tornat a circular els vehicles pel pas soterrat un cop finalitzada la urbanització de la cruïlla que ha anat a càrrec de la companyia CiC-3. Els 1'2 milions d'euros de pressupost de la urbanització del sector estan finançats al 50% amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Els autobusos afectats pel tall també recuperen ja el seu trajecte habitual.

Els treballs al carrer Murillo han entrat en la darrera fase. La col·locació del mobiliari urbà i les pilones que regulen els accessos i la renovació de l'arbrat són les actuacions pendents en aquesta via. De la seva banda, al carrer Villà continuen les obres de vianantització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.