S'endarrereix l'obertura del nou conservatori de música, que no començarà a funcionar fins al 2011


Temes relacionats

L'Escola Municipal de Música acollirà els primers estudiants de conservatori el proper curs (26/gen/10)


  • Comparteix:

L'Escola de Música oferirà el cicle complet d'estudis musicals

L'Escola de Música oferirà el cicle complet d'estudis musicals

El nou conservatori de l'Escola de Música Victòria dels Àngels retarda la seva obertura i no començarà a funcionar fins el setembre de 2011. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha visitat aquest dijous les obres d'ampliació del centre, que comptarà amb un nou edifici de més de 2.000 metres quadrats. Amb aquest projecte, l'Escola de Música podrà oferir el grau professional amb titulació.

L'Escola de Música Victòria dels Àngels oferirà a partir del setembre de l'any vinent el cicle complet d'estudis musicals gràcies a aquest projecte. El nou edifici comptarà amb 14 sales d'estudi, una biblioteca, una sala d'informàtica i una sala d'espectacles que es distribuiran en dues plantes. A més, l'Escola comptarà amb una nova façana encarada al Parc de l'Arborètum, un espai que servirà per fer concerts i activitats a l'aire lliure.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat en una visita a les obres aquest dijous que amb aquesta ampliació es consolida el pol cultural format pel Teatre-Auditori, la Biblioteca del Mil·lenari i l'Escola de Música.

L'Ajuntament ha invertit dos milions i mig d'euros en aquest projecte, que va a càrrec de l'empresa Excover. A més, Conesa ha recordat que l'Ajuntament construirà una segona sala per al Teatre-Auditori al costat del nou conservatori que acollirà espectacles de petit i mitjà format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.