Foment prorroga el termini d'al·legacions al Quart Cinturó un mes


Temes relacionats

ICV reclama que s'allargui el termini d'informació pública del Quart Cinturó (B-40) (10/ago/10)

El Quart Cinturó entre Terrassa i Granollers surt a informació pública (30/jul/10)

Pacte pel Quart Cinturó sense definir el traçat entre Sabadell i Granollers (14/ago/09)


  • Comparteix:

Obres d'un tram de la B-40

Obres d'un tram de la B-40

El ministeri de Foment ha prorrogat el termini per presentar al·legacions al projecte de la B-40, l'antic Quart Cinturó, fins el 9 d'octubre. El període d'informació pública inicial del document finalitzava el 2 de setembre, però davant les peticions de diversos consistoris de la comarca i partits polítics, Foment ha acceptat ajornar la fi del termini.

Aquesta mateixa setmana, ICV demanava que s'allargués el termini d'informació pública del projecte ja que considera que la publicació del document durant les vacances dificulta que els ciutadans puguin presentar al·legacions. Diversos ajuntaments de la comarca també han efectuat la mateixa petició, que finalment Foment ha recollit. Ho ha confirmat aquest dijous un representant de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, un organisme que depèn del ministeri de Foment. Els ajuntaments, altres institucions i la ciutadania poden presentar al·legacions al projecte fins a la nova data fixada.

Foment assegura que la B-40 permetrà canalitzar el trànsit de llarg recorregut entre Abrera i Granollers, descongestionant l'AP-7 i el seu lateral, la B-30, que passen per Sant Cugat. Per al govern espanyol, la infraestructura millorarà l'accessibilitat i la intercomunicació entre els municipis del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.