Veïns del passeig de Baixador de Mira-sol recullen propostes per reduir la velocitat


  • Comparteix:

Els veïns del Passeig Baixador de Mira-Sol estan recollint propostes per solucionar a l'excés de velocitat en aquesta via. Després de penjar cartells reivindicatius, els veïns es reuniran demà amb el regidor de descentralizació, Xavier Cortés, per fer-li arribar la proposta més votada. Els veïns esperen que l'Ajuntament apliqui alguna mesura correctora aviat.

Representants veïnals ja es van trobar la setmana passada amb Cortés per exposar-li les seves queixes sobre la velocitat. Així mateix, li van fer saber que han passat un qüestionari als veïns afectats amb possibles solucions perquè aquests triïn la que més adequada. Anteriorment, els veïns ja van penjar algunes pancartes a l'estació de Mira-Sol on es podien llegir lemes com 'Prou velocitat' o 'Això no és una autopista'. L'Evita, una de les veïnes afectades, explica amb més detall l'origen de la problemàtica.

Evita

Aquest carrer sembla una autopista i els cotxes van a molta velocitat i encara que molts cops els fem senyals, no ens fan cas.


Avui es farà el recompte per saber quina ha estat l'opció més votada i es comunicarà demà dimecres al regidor de descentralització perquè l'avaluï. Els veïns esperen arribar a una bona entesa amb l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.