Comencen els treballs de senyalització de la Via Augusta per millorar el trànsit davant del centre comercial


  • Comparteix:

La Via Augusta abans dels treballs de senyalització

La Via Augusta abans dels treballs de senyalització

Els treballs de senyalització vertical i horitzontal de l'avinguda de la Via Augusta, davant del centre comercial, han començat aquesta setmana. Les tasques se centren en el tram que va des de la carretera de Rubí fins a l'avinguda Europa. L'objectiu és millorar la fluidesa del trànsit i la visibilitat i l'atenció dels conductors.

El tram de la Via Augusta comprès entre la carretera de Rubí i l'avinguda d'Europa registra un índex alt d'indisciplina viària, segons l'Ajuntament, a causa de l'estacionament il·legal de vehicles en hores de gran afluència al centre comercial. D'aquesta manera, es produeixen situacions de congestió de trànsit en hores punta i als caps de setmana. Amb el nou disseny, la via passarà a tenir un carril de circulació i estacionament a les dues bandes per cada sentit de circulació.

Els treballs de senyalització inclouen bandes transversals d'alerta, com a senyal d'advertència acústica i sonora de la proximitat d'un pas de vianants. Amb l'objectiu de millorar la visibilitat i l'atenció dels conductors, també s'instal·laran, de forma transversal, ulls de gat de LED solar a la vora dels passos de vianants. Amb aquest sistema, el conductor podrà percebre una franja il·luminada a la vora dels passos de vianants, fet que contribuirà a fer més visibles les persones que creuin aquesta avinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.