S'obre provisionalment el trànsit a un tram del carrer Manel Farrés


  • Comparteix:

El carrer Manel Farrés ha estat tallat al trànsit des del juny passat

El carrer Manel Farrés ha estat tallat al trànsit des del juny passat

Aquest divendres s'obre la circulació viària al tram del carrer Manel Farrés situat entre l'avinguda Lluís Companys i el carrer Mercè Rodoreda. Aquesta obertura és provisional i la via es tornarà a tallar en les properes setmanes. El carrer Manel Farrés estarà tancat al trànsit fins aquest desembre per unes obres al clavegueram.

Les obres del carrer Manel Farrés consisteixen en renovar el col·lector d'aigües pluvials i construir una nova galeria de connexió per a col·lectors i estan finançades amb el Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL). Amb aquests treballs, l'Ajuntament pretén resoldre els problemes d'acumulació d'aigua de la pluja, sobretot sota el pont dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha descrit l'estat actual de les obres.

Cristina Paraira

Els treballs de renovació del clavegueram permeten que aquest tram es pugui obrir. Faltarà una petita actuació en aquest tram.



Les obres, que tenen un cost total de 690.000 euros i van a càrrec de l'empresa Tagoinsa, han impedit el pas del trànsit des del juny i es preveu que acabin al desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.