La 27a Mitja Marató de Sant Cugat tallarà carrers i afectarà els autobusos


  • Comparteix:

La 27a Mitja Martó de Sant Cugat obligarà a tallar alguns carrers de la ciutat

La 27a Mitja Martó de Sant Cugat obligarà a tallar alguns carrers de la ciutat

La 27a Mitja Marató de Sant Cugat, que se celebra aquest diumenge, provocarà talls de circulació i afectacions en les línies d'autobús. El recorregut s'inicia a la plaça de Quatre Cantons i acaba a la rambla del Celler, rodejant les vies principals de la ciutat i dels seus districtes. Les línies d'autobús que modificaran els seus horaris i recorreguts seran la L-I a Mira-sol, la L-II al nucli urbà, la L-III que fa les Planes - La Floresta - SantCugat i les interurbanes A-4, B-7 i B-8.

Els principals carrers que quedaran afectats seran Quatre Cantons i Francesc Moragas, fins a arribar al Pla del Vinyet, Can Calders i l'avinguda Cerdanyola. La cursa també passarà pel passeig Francesc Macià, l'avinguda de les Roquetes i arribarà al centre de la ciutat, tallant Rius i Taulet i les zones del Parc Central i del Turó de Can Matas, entre d'altres. A Mira-sol serà el camí de Sant Cugat, la plaça de Joan Borràs i el camí de Can Ganxet, fins a l'estació de Sant Cugat, les vies que es veuran afectades. L'últim tram del traçat agrupa la rambla Ribatallada i novament el carrer de Francesc Moragas, fins arribar a la rambla del Celler.

Pel que fa les línies d'autobús, el servei de la L-I de Mira-sol i la L-II del nucli urbà romandran fora de servei de les vuit del matí fins a les 12 del migdia. La línia que cobreix les Planes - la Floresta - Sant Cugat, la L-III, funcionarà amb normalitat als districtes, però al nucli urbà només arribarà fins al mercat de Torre Blanca. Pel que fa a les línies interurbanes A-4, B-7 i B-8 podrien circular amb retard a causa de canvis d'itinerari puntuals.

A partir de la una del migdia, es restabliran els diferents serveis, tret del retard que puguin acumular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.