Conesa aposta per noves fórmules en la promoció d'habitatge protegit


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha defensat la necessitat de repensar les polítiques de promoció d'habitatge públic per adequar-les a la situació econòmica actual. Segons Conesa en el futur cada promoció es farà en funció de les necessitats concretes del moment, de la ciutat i del col·lectiu a qui vagin destinades si volen continuar sent competitives. Ho ha fet en la jornada 'Promoure l'habitatge de promoció oficial' organitzada per l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM) on ha compartit taula amb representants municipals, d'entitats financeres i de la Generalitat.

La progressiva equiparació de preus entre l'habitatge de mercat i el protegit fa que molta gent opti per comprar al mercat. Sota aquesta premisa s'ha organitzat la jornada per debatre al voltant del futur d'aquest sector. La intervenció de la titular de l'àrea de Territori ha girat en tres eixos: el finançament de les famílies que els impedeix accedir al crèdit, l'equiparació de preus entre el sector protegit i el de mercat, i finalment ha fet una reflexió al voltant de la nova normativa reguladora.

Conesa ha resumit així la seva opinió.

Mercè Conesa

Haurem d'orientar l'habitatge a les necessitats de cada ciutat, de cada col·lectiu i del context. Seran polítiques de microcirurgia.







La jornada ha tingut lloc a la seu de l'ACM a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.