Arranca la nova centralitat al barri de Vullpalleres


  • Comparteix:

Els futurs veïns han estudiat amb detall l'edifici

Els futurs veïns han estudiat amb detall l'edifici

El nou edifici Vullpalleres Centre comença a ser una realitat, després que aquest dissabte s'ha posat la primera pedra del complex que crearà una nova centralitat a la zona del futur intercanviador ferroviari i donarà servei als nous barris de la ciutat. Entre altres equipaments, l'edifici acollirà un mercat municipal, oficines, habitatges de protecció oficial i 370 places d'aparcament.

L'acte de col·locació de la primera pedra l'han seguit, amb especial interès, bona part dels adjudicataris dels 72 pisos de Promusa que hi haurà en aquest edifici.

Els futurs veïns han demostrat conèixer amb detall els serveis que s'hi han projectat, i cadascun subratllava el que més els atrau.

veins

L'estació estarà molt bé, però un mercat fa molta falta aquí. Per mi, és molt important la descompressió del centre de la ciutat


El nou edifici acollirà una barreja d'usos, amb l'objectiu d'aconseguir una nova centralitat per la ciutat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat que aquesta primera pedra es convertirà en el centre vital del barri de Vullpalleres.

Lluis Recoder

Encetem una nova centralitat en un dels barris que tanquen el creixement de la ciutat. I aquest barri disposarà de bons serveis


Entre aquests equipaments, Recoder també ha subratllat la construcció d'habitatges de protecció oficial. Segons l'alcalde, durant els últims anys s'ha fet un esforç molt important que, encara que no resol tots els problemes, ha convertit Sant Cugat en la ciutat capdavantera a Catalunya en promocions d'habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.