La 7a Jornada sobre Mobilitat de l'AMTU se celebrarà a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat acollirà una jornada sobre mobilitat de l'AMTU ( 2/feb/11)


  • Comparteix:

Conesa durant la reunió amb el director general de l'AMTU, Antoni Prunés.

Conesa durant la reunió amb el director general de l'AMTU, Antoni Prunés.

Sant Cugat acollirà la 7a Jornada sobre Mobilitat, organitzada per l'Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU). La trobada té com a objectiu debatre aspectes com l'eficàcia del transport públic urbà en temps de crisi i compartir experiències en matèria de mobilitat. La jornada se celebrarà el segon dimecres de març al Teatre-Auditori amb la presència de ponents de municipis europeus com ara Amsterdam, París i Belfort.

El programa de la jornada l'ha presentat el director general de l'AMTU, Antoni Prunés, durant una reunió amb l'alcaldessa Mercè Conesa, que serà l'encarregada de presentar l'obertura de l'acte juntament amb l'alcalde de Granollers i president de l'AMTU, Josep Mayoral. En declaracions a Cugat.cat, Prunés ha destacat la necessitat de compartir experiències en mobilitat.

Antoni Prunés

Portem ponents tant nacionals com estrangers que hagin desenvolupat experiències novedoses des del punt de vista de la tècnica o els aspectes econòmics.


Durant la primera part de la jornada, es debatrà sobre les polítiques a aplicar en temps de crisi en matèria de transport públic, mentre que la segona se centrarà en l'exposició de projectes i pràctiques de mobilitat, com ara la gestió de les hores punta. Finalment, es presentaran set ponències de sis minuts cadascuna sobre diferents experiències de mobilitat i transport públic urbà, on consistoris com Terrassa, Molins de Rei i Lliçà d'Amunt exposaran els seus projectes. En aquesta sessió, l'Ajuntament presentarà els dos autobusos híbrids que han entrat en funcionament a la ciutat durant els darrers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.