El Suprem desestima un recurs de Núñez per un PAU de Torre Negra


  • Comparteix:

La sentència dóna raó a l'Ajuntament

La sentència dóna raó a l'Ajuntament

El Tribunal Suprem ha desestimat un recurs presentat pel grup Núñez i Navarro contra la decisió de l'Ajuntament de denegar l'aprovació provisional del Pla d'Actuació Urbanística (PAU) a Torre Negra. El grup immobiliari, un dels principals propietaris de la zona, va presentar aquest recurs perquè entenia que el consistori, després d'aprovar inicialment aquest PAU, també l'havia d'aprovar provisionalment en compliment d'una sentència anterior del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Segons un comunicat de l'Ajuntament, el Tribunal Suprem sentencia que el fet que l'Ajuntament es negués a aprovar provisionalment el PAU s'ajusta a l'ordenament urbanístic vigent contràriament al que diu el grup immobiliari. L'Ajuntament remarca que el tribunal confirma que el consistori va executar correctament la sentència pel qual s'obligava el consistori a tramitar inicialment el PAU de Núñez i Navarro a Torre Negra, però en cap cas l'obligava a aprovar-lo provisionalment.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, valora la sentència.

Mercè Conesa

L'Ajuntament sí que ha complert correctament la sentència judicial i ha donat els tràmits corresponents.




Finalment, el Tribunal Suprem indica que si Núñez i Navarro considera que la denegació de l'aprovació provisional del PAU no ha estat ajustada a dret, hauria d'obrir un altre contenciós, però que, en cap cas, es conclourà que l'Ajuntament no hagi executat correctament la sentència del TSJC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.