La repavimentació del carrer Cèsar Martinell afectarà la circulació durant la setmana vinent


Temes relacionats

La Rambla del Celler queda tallada per obres de pavimentació (17/mar/08)


  • Comparteix:

Les obres tindran lloc de dilluns a divendres / Font: premsa.santcugat.cat

Les obres tindran lloc de dilluns a divendres / Font: premsa.santcugat.cat

Les obres de repavimentació del carrer Cèsar Martinell i la rotonda situada entre aquesta via i la rambla del Celler produiran afectacions en la circulació viària a partir del dilluns de la setmana vinent, a més d'obligar a les parades d'autobús de la zona a canviar temporalment d'ubicació. El pas de vehicles pel carrer es veurà limitat durant els dos primers dies de la setmana, i estarà prohibit des de dimecres i fins divendres de la setmana que ve.

La primera fase de les obres, que es desenvoluparà entre dilluns i dimarts, consisteix a repavimentar la rotonda situada entre el carrer Cèsar Martinell i la rambla del Celler. El pas per la rotonda es limitarà segons el desenvolupament de les obres, però seguirà sent accessible.

La repavimentació total del carrer Cèsar Martinell es durà a terme des de dimecres i fins divendres de la setmana vinent, fet que significarà el tall d'aquest carrer per la circulació. També es prohibirà el pas pel tram del carrer Dos de Maig situat entre el propi carrer Cèsar Martinell i el de Sant Salvador, que canviarà de sentit per facilitar la circulació.

Les obres obligaran a més a canviar d'ubicació de dilluns a divendres les parades d'autobús situades a la rambla del Celler, prop de la rotonda repavimentada. La parada de les línies L-3, L-7, L-8, L-9, A-4 i B-7 es traslladarà a la cantonada entre el carrer Puig i Cadafalch i l'avinguda Francesc Macià, i la de les línies L-1 i L-2 es mourà fins l'avinguda Pla de Vinyet, entre els carrers Elies Rogent i Ferran Romeu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Se arregla la Pza. de Barcelona, ahora la calle César Mártinell, la rotonda entre ésta y la Rba. del Celler, etc... Pero el tramo de la Carretera de Vallvidrera entre la Pza. del Centro y la Avda. Tarruell, sigue sin aceras y sin alumbrado público, amén de que en la Floresta sigue habiendo una legión de calles sin asfaltar y todavía quedan numerosas viviendas sin conexión a la red de alcantarillado; en resumen, parodiando a Julio Iglesias... “LA FLORESTA SIGUE IGUAL”. DISFRUTE DE LO QUE VOTÓ.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 4/ago/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.