Ja es poden sol·licitar les parades i els locals del complex Mira-sol Centre


  • Comparteix:

Vista aèria del complex Mira-sol Centre

Vista aèria del complex Mira-sol Centre

Ja està obert el procés per sol·licitar una de les 19 parades amb què comptarà el mercat municipal del complex Mira-sol Centre. El procés també servirà per adjudicar els 20 locals comercials que completaran l'oferta de mercat i supermercat, aquest últim atorgat a la cadena Mercadona.

Per optar a algun dels locals s'hauran de presentar les sol·licituds a les oficines de Promusa abans del 30 de setembre. A partir d'avui, ja es pot consultar al web www.promusa.cat el plec de clàusules per participar en el procés.

Està previst que els locals, propietat de l'Ajuntament, s'adjudiquin durant el mes de novembre i es farà en règim de cessió i explotació per un termini màxim de 30 anys.

Les parades del mercat tindran entre 30 i 50 metres quadrats i els locals comercials entre 60 i 95. Els adjudicataris hauran de pagar un únic cànon que varia segons la superfície i ubicació de cada local: 2.500 euros per metre quadrat per a les parades del mercat i entre 1.600 i 2.250 euros per metre quadrat per als locals comercials. L'Ajuntament també ofereix la possibilitat de fer un pagament inicial i fraccionar-ne la resta a través del cànon anual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.