Una sentència obliga a tramitar de nou els pisos per a joves de Can Trabal, però no suspèn les obres


  • Comparteix:

L'Ajuntament haurà de tornar a tramitar el projecte de construcció de 35 pisos per a joves de Promusa a Can Trabal. L'any 2003, 800 veïns del barri van oposar-se al projecte, assegurant que la construcció d'habitatge públic desvaloritzaria les seves vivendes. Ara, una sentència obliga el consistori a adequar-se a la nova legislació, però no suspèn les llicències ni les obres iniciades.

Els 35 habitatges per a joves estan en terrenys d'equipaments. La llei del 2002 preveia aquesta opció, sempre i quan l'administració incrementés la superfície de zones verdes al sector per compensar la densitat d'habitatges. El text refòs de la llei, del 2004, elimina aquest requisit.

Per això, l'Ajuntament haurà de tornar a tramitar el projecte d'acord amb la nova legislació. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, assegura que això no comportarà l'aturada de la construcció dels 35 pisos de Promusa per a joves a Can Trabal.

Mercè Conesa

La sentència no parla de suspensió de llicències ni d'obres. Si el jutge les hagués volgut suspendre, ho hauria dit explícitament.


L'Ajuntament ha presentat un recurs de cassació contra la sentència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.