L'equip de govern creu que el recurs presentat per Núñez i Navarro és una 'rebequeria' per no poder edificar a Torre Negra


  • Comparteix:

El grup immobiliari poseeix el 60% dels terrenys de Torre Negra.

El grup immobiliari poseeix el 60% dels terrenys de Torre Negra.

L’Ajuntament de Sant Cugat creu que el recurs contenciós que ha presentat l’empresa Nuñez i Navarro per la subhasta d’uns terrenys al sector de Can Matas és només una rebequeria per no haver resultat adjudicatària de cap de les finques. El consistori està convençut que el grup immobiliari vol represaliar l’Ajuntament per haver qualificat Torre Negra com a no edificable on Núnez i Navarro tenia previst construir-hi pisos.

La tinent d’alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, ha deixat clar que la subhasta de les finques de Can Matas s’han fet respectant escrupulosament la legalitat vigent i ha afegit que Núnez i Navarro només actua amb mala fe, moguda per la impossibilitat de construir al Parc rural de Torre Negra, d’on poseeix el 60% dels terrenys:

Mercè Conesa

Núñez i Navarri actua moguda perquè no ha obtingut cap parcela en la subhasta. A més des de la portecció de Torre Negra ens recorre qualsevol decisió.


Núnez i Navarro ha interposat un recurs per suposades irregularitats en la subhasta del sol públic en el sector de Can Matas. El grup que dirigeix l'expresident del Barça acusa l'Ajuntament de Sant Cugat de 'subhastar sòl públic amb finalitats recaptatòries'.

El consistori santcugatenc afegeix que els ingressos obtinguts no tenen una finalitat recaptatòria, sinó que els ingressos de la venda del terrenys serviran per finançar equipaments com la Biblioteca Central, escoles bressol, i habitatge públic.

L'alcalde, per la seva banda, ha explicat que el recurs presentat pel grup immobiliari té 'poca consistència i lògica' i ha explicat que Nuñez i Navarro no s'ha avingut mai a pactar la permuta dels terrenys de Torre Negra:

Lluís Recoder

Nuñez i Navarro mai ha acceptat la proposta de l'Ajuntament de permuta els terrenys de Torre Negra per altres terrenys de la ciutat.



L'Ajuntament és propietari del 10% de l'aprofitament del Pla parcial del Turó de Can Matas on l'equip de govern té previst construir-hi 290 habitatges de promoció municipal a través de Promusa en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.