L'Ajuntament presenta al·legacions al recurs de Nuñez i Navarro per la subhasta de Can Matas


  • Comparteix:

El consistori tanca el tema a l'espera del dictàmen dels tribunals.

El consistori tanca el tema a l'espera del dictàmen dels tribunals.

L'Ajuntament ha presentat dotze al·legacions al recurs contenciós presentat pel grup immobiliari Núñez i Navarro per la subhasta dels terrenys de Can Matas. L'equip de govern diu, a l'espera del que dictaminin finalment els tribunals, que no contestarà a cap de les accions de pressió que el grup està exercint en contra del consistori.

Davant la mesura cautelar propugnada pel grup immobiliari Núñez i Navarro, el consistori santcugatenc ja ha presentat una dotzena d'al·legacions on argumenta que la subhasta de sòl del Turó de Can Matas s'ajusta plenament a dret.

L'Ajuntament també assegura tenir plena confiança en l'administració de Justicia, que és qui en última instància dirimirà les diferències entre les dues parts, i recorda que el grup Núñez i Navarro s'ha dedicat a impugnar els diferents acords municipals en matèria de planejament urbanístic.

Des del consistori també asseguren que continuaran amb la defensa de l'interès públic per sobre del privat, sigui quin sigui el particular afectat i siguin quins siguin els mitjans de pressió que s'utilitzin.
I és que, des de l'equip de govern municipal, entenen que els reiterats recursos jurídics, comunicats de premsa o publicitat emesa per Núñez i Navarro responen a un intent de pressió per sotmetre al consistori.

En la mateixa línia, l'Ajuntament afirma que no contestarà cal més comunicat emès per l'empresa constructora, i que es reserva el dret a informar la ciutadania i l'opinió pública sobre aquest tema sempre h hai un fet a remarcar.

Cal destacar que, aquests dies, l'empresa constructura està repartint entre els comerciants del municipi un comunicat on acusa l'ajuntament de cometre irregularitats en la subhasta dels terrenys de Can Matas i de voler confondre l'opinió pública barrejant aquest tema amb el de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.