La segona deixalleria s'ubicarà entre l'avinguda de Roquetes i la carretera de Cerdanyola


  • Comparteix:

L'accés serà per l'avinguda de Roquetes.

L'accés serà per l'avinguda de Roquetes.

La segona Deixalleria, també anomenada 'Punt Verd', s'ubicarà a la pastilla de terreny de més de 5.000 metres quadrats situada a la Ronda Nord a tocar del terme municipal de Cerdanyola. La nova instal·lació, que tindrà una superfície de 372 metres quadrats, estarà envoltada de zona enjardinada i l'accés es farà per l'avinguda de Roquetes.

El segons Punt Verd de la ciutat ja té emplaçament definitu. Es tracta de la pastilla de terreny, destinada a equipaments, que se situa entre l'avinguda de Roquetes i la carretera entre Sant Cugat i Cerdanyola.

La nova instal·lació tindrà 372 metres quadrats amb un moll de càrrega i descàrrega de contenidors i un espai tancat i ventilat per emmgatzemar residus especials i objectes voluminosos. Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Joan Recasens, es tracta d'un equipament 'net' que no suposarà cap mena de molèstia pels veïns:

Joan Recasens

És un equipament net. No fa cap mena d'olor de res i no provoca residus molestos.


El nou centre de tractament de residus estarà envoltat de zona enjardinada, amb gespa i pins, i es construirà un dipòsit per l'emmagatzematge d'aigües pluvials que serviran pel reg. Segons Recasens és una instal·lació especialment pensada i ideada amb consonància amb l'entorn:

Joan Recasens

És una instal·lació no agressiva amb l'entorn. Amb zona verda.


El projecte, valorat amb 610.000 euros, ha sortir a concurs, i els fons FEDER de la Unió Europea en paguen el 80% del cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.