El nou PAV III de la Rambla del Celler s'inaugura aquest diumenge


  • Comparteix:

L'espai està pensat per poder acollir esdeveniments no esportius de la ciutat

L'espai està pensat per poder acollir esdeveniments no esportius de la ciutat

Aquest diumenge entra en funcionament el nou PAV III de la Rambla del Celler. Amb un espai de més de 5.000 metres quadrats i capacitat per a més de 600 espectadors, aquesta pista completa l'oferta esportiva de la Rambla del Celler i ofereix també un nou espai per a organitzar esdeveniments socials i culturals.

Després de la rehabilitació de l'antic pavelló i la sala escolar, i de la posada en funcionament del Fitness, la inauguració d'aquest pavelló permetrà al nou complex esportiu de la Rambla del Celler funcionar a ple rendiment.

Aquest conjunt d'equipaments, que han costat 14 milions d'euros, són, per a l'alcalde, una important aposta per l'esport de la ciutat.

Lluís Recoder

Tindrem 3 pistes cobertes, dues pistes per fer partits simultanis. Tindrem ara tres pavellons amb cinc pistes i això és molt bo per la ciutat.


El nou PAV III té una superfície de prop de 5.400 metres quadrats, i la pista es pot dividir en espais transversals de manera que permeti fer més d'un partit o un entrenament a la vegada.
D'altra banda, l'espai compta amb la il·luminació i la sonorització adequades per poder acollir també esdeveniments lúdics, socials o culturals de la ciutat, tal i com ha explicat Recoder.

Lluís Recoder

Quan vam construir el pavelló ja el vam pensar per fer altres activitats.


El nou PAV III també compta amb sala d'escalfament, vestuaris per a 4 equips i també pels àrbitres i un marcador electrònic, entre d'altres.

Pel que fa al públic, hi ha unes grades fixes amb capacitat per a 300 espectadors, grades retràctils amb capacitat per a 300 persones més, i existeix la previsió constructiva d'habilitar un altre espai en altell per uns altres 300 espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.