Foment adjudica, amb dos anys de retard, les obres de rehabilitació del Celler Cooperatiu


  • Comparteix:

Quasi dos anys ha trigat el ministeri de Foment en adjudicar les obres.

Quasi dos anys ha trigat el ministeri de Foment en adjudicar les obres.

El ministeri de Foment ha adjudicat, finalment, les obres de reforma i rehabilitació del Celler Cooperatiu, pendents des de fa més d'un any i mig. El projecte, que executarà l'empresa 'Societat Catalana d'Instal·lacions i Obres' per un import de 713.000 euros, permetrà la recuperació de l'estructura i el condicionament de l'edifici modernista com espai cultural de la ciutat.

Les obres estan contemplades dins de l'acord entre el ministeri de Foment i el ministeri d'Educació i Cultura, i estan cofinançades per l'Ajuntament, que aporta un 18% del seu import.

L'alcalde ha expressat la seva satisfacció per l'adjudicació i espera que al gener puguin començar les obres de manera que al 2004 estigui del tot enllestit com equipament de ciutat:

Lluis Recoder

Finalment s'han adjudicat les obres. Espero que comencin al gener o febrer i al 2004 estigui acabt com equipament i també com a part del circuit museístic.


Recordem que l'Ajuntament va acabar la seva part, que era la reforma exterior i el reforç de la teulada i estructura el gener del 2002 i fins avui el govern espanyol no ha adjudicat la seva part de les obres que havien de començar tant punt acabés l'Ajuntament la seva part.

El tancament i remodel·lació interior que ha de dur a terme Foment permetrà adaptar el Celler i museitzar-lo per convertir-lo en una mostra viva del passat vitivinícola de Sant Cugat. Aquesta part es farà mitjançant la construcció d'una sala d'exposicions d'uns 100 metres quadrats des d'on es podrà observar globalment el procés d'elaboració del vi a partir de la conservació de diferents màquines i aparells. A més, la nau central de 300 metres quadrats de l'entrada principal estarà dedicada a acollir concerts, concerts de cambra, conferències i sala d'assajos per als Castellers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.