Satisfacció en els veïns de la plaça de'n Coll per l'anunci de tenir habitatge públic i un equipament del barri


  • Comparteix:

Jordi Molgó és el president de l'AA.VV

Jordi Molgó és el president de l'AA.VV

L'Associació de Veïns de la plaça d'en Coll - Monestir valora molt positivament l'anunci fet per l'equip de govern de convertir la casa catalogada del número 4 de la plaça d'en Coll en un equipament pel barri. Tot i que encara no s'ha determinat l'ús que es donarà a aquest edifici, els veïns proposen que sigui l'oficina d'un nou districte al centre de la ciutat o bé un casal cultural pel barri.

Des de l'entitat veïnal han recordat que ja fa temps que denunciaven el mal estat d'aquest edifici catalogat i s'han felicitat del fet que, finalment, es tinguin en compte les seves demandes de posar algun equipament o servei públic al barri.

En aquest sentit, el president de l'associació de veïns plaça d'en Coll - Monestir, Jordi Molgó, ha explicat que cal debatre amb el consistori l'ús que es donarà a la casa, però ha apuntat la voluntat que es crei un nou districte al centre, amb seu en aquest edifici, o bé que s'hi faci un casal cultural.

Jordi Molgó

És una bona notícia, perquè é sun edifici catalogat que calia arreglar i perquè tindrem algun equipament que serà pel barri.


Molgó també ha celebrat el fet que hi hagi prevista la construcció de 18 pisos de protecció oficial a la mateixa plaça, possiblement darrera la mateixa casa.

Per al president de l'entitat veïnal, aquests dos projectes sumats a la vianantització definitiva de la plaça seran molt bons pel barri.

Jordi Molgó

Amb això i l'arranjament de la plaça, creiem que s'estan començant a fer coses molt bones per al barri.


De moment, des de l'associació de veïns tenen previst demanar una reunió amb l'Ajuntament per conèixer de primera mà aquests projectes i poder debatre sobre l'ús final que es donarà a la casa casa coneguda com a 'Xalet de Josepa Negre', situada al número 4 de la plaça d’en Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.