Els veïns, satisfets amb la urbanització d'un carrer i una plaça a les Planes


  • Comparteix:

Els veïns de les Planes han inaugurat aquest dissabte la remodelació de la plaça de Maria Antònia i el carrer de la Font, que han estat pavimentats i han incorporat una xarxa de recollida d'aigües pluvials, entre d'altres millores. Els veïns han celebrat la urbanització de la zona, que estava fortament degradada, perquè millora la qualitat de vida i els dota d'un espai de trobada. L'Ajuntament, que ha finançat les obres, considera que era una intervenció necessària i que el barri es troba després d'aquest treball 'en molt bon estat'.

La pavimentació i la suavització del pendent de la zona, la recollida d'aigües i l'enllumenat. Aquests han estat els eixos de les obres del carrer de la Font i de la plaça de Maria Antònia que s'han inaugurat aquest dissabte. Pel president de l'Associació de Veïns del Barri de les Planes, Sergi Torres, aquestes millores han convertit un punt degradat en un espai per als veïns.

Sergio Torres

Era una plaça com una habitació dels mals endreços, hi havia caravanes, estava brut i deixat. Ara és un espai per gaudir, venir amb els nens i per passar la tarda.


Es tracta d'una plaça força cèntrica del districte que servia d'aparcament incontrolat i que tenia problemes amb l'aigua de la pluja pel fort pendent de la zona. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que era una millora molt necessària i que el barri està en un 'bon estat' després de l'esforç de la ciutat per millorar-ne l'entorn.

Mercè Conesa

Podem parlar d'un estat molt bo i ens queden pocs carrers per abordar. Aquests anys s'ha fet un gran esforç d'inversió per part de la ciutat a Les Planes.


Les obres, executades per l'empresa santcugatenca Construcciones Fertres S.L., han tingut una durada de tres mesos i han costat prop de 227.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.