Els districtes viuran un 2014 amb quatre grans actuacions urbanístiques


Temes relacionats

L'Ajuntament vol enllestir en dos anys el 75% de l'asfaltat pendent a la Floresta ( 1/oct/13)

Urbanisme garanteix un cost 'assumible' per als veïns en la millora de Can Borrull (18/set/13)

El projecte d'urbanització de la Capella de Sant Joan obert a exposició pública ( 2/ago/13)

La urbanització de la zona de la Capella de Sant Joan començarà la primavera vinent (26/jul/13)

L'Ajuntament assegura que l'avinguda de Baixador no serà una via ràpida (17/jun/13)


  • Comparteix:

El pla d'asfaltat de la Floresta, l'acció més ambiciosa d'obres del 2014

El pla d'asfaltat de la Floresta, l'acció més ambiciosa d'obres del 2014

El 2014 serà l'any del mandat de 'les grans obres als districtes', segons el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana. Els projectes d'urbanització de Can Borrull, a les Planes, i Bell Indret i la Capella de Sant Joan, a Mira-sol, són les accions previstes juntament amb la més 'ambiciosa': el pla d'asfaltat de la Floresta amb pressupost pluriannual de 2,5 milions d'euros.

CiU intentarà acomplir el 2014 un dels seus compromisos electorals: la urbanització dels districtes. En una entrevista Cugat.cat, el regidor d'Urbanisme i Obres ha explicat que l'any vinent serà l'any del mandat de 'les grans obres als districtes' amb quatre grans intervencions a la Floresta, les Planes i Mira-sol.

Per Pere Casajoana l'actuació més important és el pla d'asfaltat de la Floresta que enllestirà en dos anys el 75% dels carrers pendents d'asfaltar. Urbanisme compta amb una partida pluriannual dins el capítol d'inversions d'1,6 milions d'euros, previstos el 2014, i de 900.000 euros, el 2015.

El regidor d'Urbanisme i Obres ha explicat que el criteri per prioritzar quins carrers s'asfaltaran primer vindrà donat per les necessitats de comunicació viària, entre d'altres factors.

Pere Casajoana

Vies importants de comunicació i habitatges que donin servei a aquests carrers que s'alfalten. I també fer aquells que carrers que, de no fer-los, contribuirien a la degradació d'altres vies.


A Mira-sol s'actuarà amb els projectes d'urbanització de la Capella de Sant Joan i el sector de Bell Indret, ubicat darrere de Mira-sol Centre. Segons les últimes dades, l'acció a la Capella de Sant Joan començarà al març amb un durada de 10 mesos i un cost de 2,4 milions, dels quals 1,1 són a càrrec dels veïns. Amb relació a Bell Indret, Casajoana apunta que el projecte portarà a una nova reparcel·lació, mantenint les quotes de 2006 pactades amb els veïns.

El pla de millora de Can Borrull de les Planes és la quarta intervenció. A l'espera que Ajuntament i Diputació acordin el cost final de les obres, el que sí que està tancat és que els veïns assumiran 800.000 euros del projecte a través de quotes urbanístiques.

Completades aquestes intervencions, Casajoana apunta que el que quedarà pendent 'per a qui guanyi les eleccions' serà el projecte d'urbanització de l'avinguda de Baixador a Valldoreix i el 25% dels carrers pendents d'asfaltar de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.