Promusa lliura 12 pisos de protecció oficial al carrer d'Estapé


  • Comparteix:

Promusa ha lliurat aquest dijous 12 pisos d'una nova promoció d'habitatges de protecció oficial. Es tracta d'unes vivendes situades al carrer d'Estapé, al costat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra i a 200 metres de la futura estació de ferrocarril de Vullpalleres.

Els habitatges pertanyen a la promoció de venda de l'any 2003. Els adjudicataris diposaran, a partir d'aquesta setmana, de les claus d'uns pisos de 90 metres quadrats, amb plaça d'aparcament i traster. La finca, a més, compta amb un jardí comunitari.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que un dels pisos està adaptat per a una família amb un membre amb mobilitat reduïda.

Lluís Recoder

És un edifici de 12 pisos un d'ells adaptats per una família que un d'ells té una minusvalidesa. Són pisos públics, però ben fets i ben situats.


D'altra banda, Recoder ha explicat que tot i que els habitatges ja estan acabats falta que algunes companyies de serveis facin les seves actuacions.

Lluís Recoder

El que és la feina estricte de Promusa ja està acabada, ara falten actuacions d'algunes companyies de serveis que a vegades s'enderrereixen. Quan tinguin les claus ja poden començar a fer el trasllat i la instal·lació.


La construcció de l'edifici ha tingut un pressupost de més d'1'3 milions d'euros.

Amb aquesta promoció, Sant Cugat s'acosta a la fita dels 2.000 pisos protegits, comptant els que ja s'han construït i els que estan en marxa. Això representa que un 8,5% dels santcugatencs viurà en habitatges de Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.