Can Borrull millorarà les voreres i la riera, i sanejarà la zona


  • Comparteix:

Zona de Can Borrull que es millorarà

Zona de Can Borrull que es millorarà

Sant Cugat ha aprovat aquest dilluns el text refós del Pla de Millora Urbana del sector de Can Borrull amb l'objectiu d'endreçar el sector i garantir la millora de la seguretat, salubritat i qualitat de vida dels veïns. La intenció també és preservar les condicions ambientals de l'entorn. Tots els grups han votat a favor del text.

Al consell de barri de les Planes de l'octubre, ja es va informar els veïns sobre el projecte d'urbanització de l'àrea de Can Borrull, pressupostat en 374.000 euros i que hauria d'arrencar abans que finalitzi l'any 2014. Ara l'equip de govern ha portat al ple la proposta d'aprovació del text del Pla de Millora Urbana corresponent a aquesta zona.

En concret, el pla preveu tres gran línies: la urbanització de la carretera de Vallvidrera com a travessia urbana amb voreres, el sanejament de la zona i l'arranjament de la riera amb la construcció d'un mur verd.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat que el document determina les obligacions de cessions i obres necessàries per acollir la legalització efectiva de Can Borrull.

Pere Casajoana

És el document urbanístic que fa passar de sòl urbà no consolidat a sòl urbà consolidat. En aquest document es determinen quines són les obligacion de cessions i d'obres necessàries per acollir aquesta condició que és la legalització efectiva de Can Borrull.


El 27 de febrer l'equip de govern portarà aquest punt a un consell de barri extraordinari a les Planes on es donarà a conèixer la decisió final als veïns perquè l'aprovin. Un cop fet aquest tràmit, el projecte passarà a la Diputació de Barcelona perquè faci la licitació d'obres que hauran de començar abans que finalitzi el 2014. El pressupost dels treballs es dividirà entre aquest organisme supramunicipal i els veïns, a través de contribucions especials.

El PSC, ICV-EUiA i la CUP, que han votat a favor, s'han felicitat per aquest primer pas per millorar l'àmbit de Can Borrull, tot esperant que l'Ajuntament i els veïns arribin a bon acords. De la seva banda el PP, que també hi ha votat a favor, ha lamentat que l'aprovació al ple no s'hagi comunicat als veïns i que el pla de millora arribi tard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.