El carrer del Calvari de les Planes completa la seva urbanització


Temes relacionats

El Pla de Barris de les Planes es prorroga fins al 2016 ( 5/jul/13)


  • Comparteix:

L'alcaldesa ha visitat els veïns acompanyada d'altres membres de l'equip de govern

L'alcaldesa ha visitat els veïns acompanyada d'altres membres de l'equip de govern

El carrer del Calvari de les Planes gaudeix d'una nova fesomia gràcies a les obres d'urbanització que han permès asfaltar la via i dotar-la de més seguretat. Es tracta d'una de les darreres actuacions urbanístiques del Pla de Barris de les Planes, que es desenvolupa des de fa quatre anys i que encara té pendents mesures socials i dinamitzadores del districte.

Els veïns del carrer del Calvari han inaugurat oficialment aquest diumenge les obres d'urbanització de la via. Els treballs han suposat una inversió de 180.000 euros per construir una plataforma única amb voreres i calçada, renovar l'enllumenat públic i construir un nou col·lector d'aigües pluvials.

L'actuació, executada per l'empresa Fertres, s'emmarca dins el Pla de Barris de les Planes i sobretot ha permès millorar la seguretat del carrer, tal com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Aquest era un dels carrers emblemàtics amb més difícil accés perquè té un pendent molt inclinat i tenia perillositat. El presentem amb una posada al dia i diferenciat.


Aquesta és una de les darreres actuacions urbanístiques previstes al Pla de Barris de les Planes, que es desenvolupa des de fa quatre anys i que financen al 50% l'Ajuntament i la Generalitat. L'alcaldessa ha explicat que bona part del cost d'aquestes actuacions l'ha avançat el consistori, tot i que la Generalitat té aquest deute reconegut.

Mercè Conesa

Nosaltres hem avançat molta part d'aquest finançament. Era una actuació que no podia quedar aturada per poder posar al dia el barri. Tenim el deute reconegut.


El Pla de Barris de la Planes també preveu actuacions socials i de dinamització del districte. El barri també té pendent, per completar la seva urbanització, l'execució del Pla de Millora Urbana de Can Borrull, tot i que aquesta actuació no s'inclou dins el Pla de Barris de les Planes.

La visita als veïns del carrer del Calvari d'aquest diumenge també ha comptat amb altres membres de l'equip de govern com el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, i el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.