Casajoana defensa el caràcter participatiu del Pla de Millora de la Floresta


Temes relacionats

La Floresta Parla demana al consistori que escolti els veïns per al Pla de Millora (14/abr/14)

La Floresta demana a l'Ajuntament que escolti els veïns sobre el Pla d'Asfaltat (23/mar/14)


  • Comparteix:

Les obres del Pla de Millora començaran a la tardor

Les obres del Pla de Millora començaran a la tardor

El regidor d'Urbanisme i Obres ha defensat el caràcter participatiu del Pla de Millora de la Floresta i ha remarcat que els veïns estan convocats aquest dimecres a una reunió per fer les seves aportacions. Una trobada que s'emmarca en un procés de participació que ja està en vigor per la qual cosa Pere Casajoana s'ha mostrat sorprès davant les declaracions de La Floresta Parla, que aquest dilluns ha demanat dur a terme aquest procés abans de fer la licitació de les obres, prevista en breu.

La Floresta Parla, que aquest dilluns ha lliurat al·legacions al Pla de Millora del districte, demana l'aturada temporal de la iniciativa i que l'Ajuntament engegui el procés de participació abans de licitar les obres. Aquesta última petició entra en contradicció amb el que sosté el regidor d'Urbanisme i Obres, que assegura que el procés ja està en marxa amb l'obertura d'un correu electrònic d'atenció als veïns i una reunió amb els residents convocada per aquest dimecres.

En una entrevista a Cugat.cat, Pere Casajoana explica que la licitació es farà en breu i que durant aquesta es pot continuar el procés participatiu sense problemes. El regidor assegura que el Pla de Millora tindrà present les al·legacions així com totes les aportacions veïnals. Casajoana no descarta fer una paralització 'puntual' del pla però ha refermat que la premisa de l'Ajuntament és mantenir el calendari previst.

Pere Casajoana

No la descartem però hauríem de veure clar que el procés de participació i la licitació són incompatibles. Però si el pla s'ajusta a les necessitats de tots preferim deixar-ho tal com està previst.


El regidor d'Obres ha apuntat que la previsió és que les obres del Pla de Millora de la Floresta puguin començar a la tardor.

El correu perquè els veïns de la Floresta participin en el pla és plamillorafloresta@santcugat.cat. A la web de l'Ajuntament, Santcugat.cat, es pot consultar el document amb els criteris del Pla de Millora de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.