Els florestans coneixen avui la priorització de carrers del Pla de Millora


  • Comparteix:

Imatge del consell de barri anterior

Imatge del consell de barri anterior

L'Ajuntament publica aquest dimecres a Santcugat.cat la priorització de carrers del Pla de Millora de la Floresta. Les entitats veïnals veuen amb bon ulls la iniciativa, tot i que esperen que el pla respongui de forma real a les necessitats del districte.

El Pla de Millora de la Floresta té previst actuar en el 75% dels carrers pendents de pavimentar amb un pressupost de 2'5 milions d'euros a càrrec de l'Ajuntament. El text conclou que 40 dels 51 carrers a asfaltar són vies en què actualment el vianant circula per la calçada, que cal tenir molt present que la trama urbana de la Floresta està envoltada del Parc de Collserola i que la majoria dels carrers tenen una amplada de sis metres o inferior.

Aquest dimecres es farà pública la priorització dels carrers a asfaltar. A l'hora d'establir aquest ordre, els grups de treballs del consell de barri de la Floresta han donar una puntuació als carrers en funció de si limita amb cases o el parc natural, l'amplada, el seu estat actual, si disposa de serveis públics i la seva connectivitat.

La pavimentació d'aquests 51 carrers forma part de la primera fase del Pla de Millora, que continuarà amb una segona en què s'abordaran les actuacions a escales i passatges. Una segona fase que també comptarà amb un procés de participació ciutadana.

El Pla de Millora de la Floresta no suposa el pagament de contribucions especials per part dels veïns perquè no és una urbanització. Mentre comença el procés, tècnics de l'Ajuntament i els veïns que ho desitgin visitaran el tercer dilluns de cada mes, durant els propers sis mesos, tots els sectors en què s'intervindrà per poder detectar les necessitats de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.