Una ferida greu en un atropellament al carrer de Puig i Cadafalch


  • Comparteix:

Una dona d'uns 70 anys ha resultat ferida greu aquest dimarts al migdia a la zona de la Rambla del Celler en un accident de trànsit. Una camioneta ha atropellat la dona a la cruïlla de l'avinguda Torreblanca amb el carrer de Puig i Cadafalch, just al pas de vianants. Un helicòpter de servei mèdic s'ha desplaçat al lloc dels fets per atendre la dona que ha estat traslladada d'urgència a l'hospital Parc Taulí de Sabadell després que l'equip mèdic l'hagi estabilitzat al mateix lloc dels fets.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres unitats de la Policia Local i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). El conductor de la camioneta ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia.

L'accident ha provocat el tall del trànsit de la via, en tots dos sentits de la marxa, i ha generat retencions de trànsit a la zona.

Els autobusos amb parada als carrers afectats han aturat el servei durant una estona i algunes línies han fet un canvi provisional del traçat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.