Quatre guardons locals als Premis Cambra de la 'recuperació econòmica'


  • Comparteix:

Primar l'estalvi intern, fomentar la inversió en recerca i mantenir el ritme creixent d'exportacions és la recepta que ha proposat aquest dijous el president de la Cambra de Terrassa, a la concessió dels Premis Cambra 'de la recuperació econòmica'. Així s'ha referit Marià Galí a una nova etapa marcada pels sis trimestres consecutius de millora sostinguda de l'índex de confiança empresarial a la demarcació. Quatre dels reconeixements han recaigut a Sant Cugat per Europastry, Distribuciones Touchland, Clinikbikes i Euro Implementos.

En una cerimònia celebrada a la Masia La Tartana de Matadepera, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha atorgat els seus premis anuals. El president de l'ens, Marià Galí, ha presentat els guardons com el símbol d'una nota etapa: la de la recuperació econòmica. Sis trimestres consecutius de millora sostinguda de l'índex de confiança empresarial són per a Galí símptoma que l'economia va per bon camí si s'acompanya d'estalvi, investigació i internacionalització. Una recepta que, segons el president cameral, no pot reproduir errors del passat: consumisme desaforat i endeutament excessiu.

Sobre el procés català, Galí afirma que el ple de la Cambra es mostra respectuós amb els plantejaments parlamentaris majoritaris al país. Sobre l'etapa amb el nou cap d'Estat, el president espera que permeti la resolució dels problemes entre Catalunya i Espanya.

Sant Cugat ha aconseguit enguany quatre Premis Cambra. La fundadora de Distribuciones Touchland, Andrea Lisbona, ha recollit el premi en la categoria de responsabilitat social corporativa; el fundador i gerent de Clinicbikes, Josué Sospedra, ha agraït el reconeixement per la millor iniciativa comercial; i el gerent d'Euro Implementos, Ramon García, ha rebut el guardó en impuls per a la innovació. El president i director general d'Europastry, Jordi Gallés, s'ha alçat amb el premi d'internacionalització i s'ha encarregat del discurs d'agraïment en nom de tots els guanyadors.

La vetllada també ha servit per atorgar al fundador d'ESTAMP, Antoni Abat, el Premi Cambra 2014 al lideratge empresarial i per retre homenatge al desaparegut vicepresident de la Cambra, Jordi Amat. La cerimònia ha estat presidida per la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'alcaldessa ha destacat que cal garantir la fortalesa de les empreses 'perquè així poden avançar, tirar endavant el seu producte i poden tenir capacitat d’innovació i d’internacionalització'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.