Puig preveu una nova era econòmica amb protagonisme de l'empresariat local


  • Comparteix:

El conseller d'Empresa i Ocupació augura un nou període de col·laboració entre sectors públic i privat on Catalunya serà capdavantera amb les empreses santcugatenques amb un paper important. Felip Puig ha inaugurat aquest dilluns la nova seu de l'empresa d'assegurances Agrupació, la delegació a l'Estat espanyol de Crédit Mutuel. Per Puig, el seu aterratge a Sant Cugat demostra que Catalunya és una de les places més atractives de cara a les multinacionals que busquen nous mercats on implantar-se.

Agrupació és la delegació a l'Estat espanyol de Crédit Mutuel, una entitat bancària francesa que té 30 milions de clients arreu del món amb la seva asseguradora, Assurances du Crédit Mutuel. L'entitat amb seu santcugatenca es dedica especialment al món de les assegurances mèdiques, tot i que també ofereix serveis relacionats amb l'estalvi i les pensions.

Pel conseller Puig, l'arribada de l'empresa a Sant Cugat és una prova més que Catalunya es manté com un dels principals pols d'atracció per a aquelles empreses que busquen internacionalitzar-se i obrir-se a nous territoris. De fet, el representant de la Generalitat ha assegurat que 'parlem de la zona d'Europa que capta més inversió estrangera'.

Felip Puig

Avui, només computant els primers cinc mesos de l'any, Catalunya és la zona de l'Europa continental que més inversions atreu. Ho diuen consultores especialitzades.

Puig ha situat en 5.200 les multinacionals que hi ha a Catalunya. El conseller també ha augurat una nova etapa econòmica en què la col·laboració públic-privada s'haurà de redefinir. Sigui com sigui, s'ha mostrat confiat que serà una època en què el territori català serà una peça clau d'uns hipotètics 'Estats Units d'Europa'.

L'empresa, de la seva banda, ha posat èmfasi en el sector a què es dedica, el de les assegurances, ja que es tracta d'un àmbit amb un bon nivell de solvència. El president d'Agrupació, Alain Schmitter, s'ha felicitat per l'arribada a Sant Cugat, i ha destacat els sòlids ciments que fonamenten l'entitat, basats en la tasca i compromís dels seus treballadors.

Alain Schmitter

La tasca dels treballadors en temps d'incertesa laboral va ser remarcable. Això ens fa estar orgullosos.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha celebrat l'arribada d'Agrupació al municipi perquè el fet de tenir un teixit empresarial fort és una de les claus perquè la localitat tingui confiança en si mateixa. Conesa ha demanat a Agrupació que tingui present els valors socials a l'hora d'exercir els seus negocis.

Mercè Conesa

També els demanem implicació, que pensin una mica més enllà de la seva responsabilitat social corporativa. Que es plantegin com poder fer un retorn a la ciutat on es troben.

L'acte d'inauguració ha tingut lloc aquest dilluns a la seu d'Agrupació, a l'edifici Horizon de la carretera de Sant Cugat a Rubí. El conseller, l'alcaldessa i el president han descobert una placa commemorativa i han aprofitat la visita per conèixer les instal·lacions.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.