La 'Trencacames' farà honor al seu sobrenom tot i introduir algun tram pla


  • Comparteix:

La 31a edició de la Cursa Popular de la Floresta, coneguda com la 'Trencacames', s'ha presentat amb nou recorregut, nova distància i també nova data. Es disputarà dissabte de la setmana que ve a dos quarts de set de la tarda, en comptes de diumenge com era habitual, amb un recorregut de 7,2 quilòmetres en lloc dels cinc de l'any passat.

El motiu principal del canvi de diumenge per dissabte és intentar atraure més corredors a causa de la gran quantitat de curses programades per diumenge 20 de juliol. L'any passat es va arribar a la xifra de 250 corredors i enguany s'intentarà repetir aquest nombre de participants, amb unes inscripcions que es poden cursar ja al web Championship.cat, amb un preu de 10 euros sense xip i 15 amb xip. La prova és puntuable per a la Lliga Championship.

Un altre dels canvis substancials és el recorregut tant per la distància com pel traçat. Respecte a l'edició anterior hi haurà 2,2 quilòmetres més, en total 7,2. S'ha introduït una zona plana per facilitar la recuperació dels atletes, però les pujades i baixades un cop més estan assegurades a la 'Trencacames', tal com explica el seu organitzador, Xavier Sans.

Xavier Sans

Continua sent una cursa dura amb pujades i baixades, però a la meitat hi ha una zona plana de dos quilòmetres. L'arribada és en baixada, serà una cursa ràpida.

La Cursa de la Floresta, organitzada conjuntament per l'Ajuntament i el Centre Excursionista Independent de Catalunya (CEI), tindrà una quarantena de voluntaris que ajudaran a fer els talls i a marcar el recorregut. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca els canvis de la cursa i espera que siguin per millorar.

Xavier Tizón

Valorem positivament que la Cursa de la Floresta arribi a aquesta edició. És un bon senyal. Esperem que els canvis siguin de profit, sobretot el del flux de la circulació de cotxes, anar obrint i tancant a mesura que avança la prova.

Acabada la Cursa Popular de la Floresta, adreçada a juvenils, sèniors i veterans, donarà el tret de sortida la prova infantil amb un recorregut d'1,7 quilòmetres i amb un preu d'inscripció de cinc euros. Les dues tindran sortida i arribada davant del pavelló de Can Llobet.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.