Un cotxe causa un incendi al pàrquing d'EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Un foc al pàrquing d'EsadeCreapolis ha obligat a desallotjar l'edifici aquest dimarts a la tarda, tot i que no hi ha hagut ferits. L'origen de l'incendi ha estat una furgoneta de l'empresa Espai Verds, que ha quedat parcialment calcinada. En les tasques d'extinció han intervingut quatre dotacions dels Bombers, tres dels Mossos d'Esquadra, una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i també la Policia Local.

Els Bombers han rebut l'avís del centre empresarial cap a un quart de sis de la tarda. Els operaris del pàrquing han intentat apagar les flames sense èxit però el cos d'emergències les han extingides poca estona després d'haver arribat. El foc ha afectat una part de la planta superior i la inferior però no hi ha hagut cap ferit per cremades o inhalació de fum. Tot i així, l'edifici ha quedat desallotjat per precaució.

El sotscap de guàrdia de Bombers de la zona Metropolitana Nord, Roger Llinars, ha explicat que aquests incendis a aparcaments són complicats per la dificultat per accedir-hi. Segons Llinars, la causa més probable de l'incident és una fuita de combustible al motor.

Roger Llinars

És un incendi típic de vehicle. Donen més feina quan passen en un aparcament.

L'origen del foc ha estat un vehicle d'Espai Verds situat al fons del pàrquing i que ha quedat parcialment cremat. Una grua s'ha endut el cotxe prop d'una hora i mitja després d'haver-se declarat l'incendi.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.