El bàsquet i el pàdel són novetat a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix arrenca dijous de la setmana que ve, l'11 de setembre, però les activitats esportives no donaran el tret de sortida fins el dissabte. Volei platja, futbol 7, tennis, pàdel, boccia, esport al carrer, un circuit de BTT, una cursa popular i un torneig de bàsquet 3x3 són les propostes esportives d'enguany per celebrar la Festa Major valldoreixenca.

Serà dissabte i diumenge de la setmana que ve quan es podran viure fins a nou activitats esportives diferents dins de la Festa Major de Valldoreix. El Club Esportiu Valldoreix acull un torneig de volei platja i un de futbol 7 des de dos quarts de deu del matí fins a les nou de la nit amb un descans per dinar, tant dissabte com diumenge. També els dos dies la instal·lació valldoreixenca organitza un torneig de tennis de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de dues de la tarda. El pàdel s'estrena amb un torneig de 24 hores que acabarà amb les finals diumenge.

Fora del Club Esportiu Valldoreix també tindran lloc algunes activitats com l'esport al carrer a la rambla Jacint Verdaguer, de deu del matí a dues de la tarda i de cinc a vuit de la nit, tant dissabte com diumenge. Dissabte, hi ha programada una exhibició de boccia de dos quarts d'una a dos quarts de dues a la Nau de Cultura de Valldoreix. Una altra de les novetats és el torneig 3x3 de bàsquet organitzat pel QBasket Sant Cugat a la plaça Martí Sabater de deu del matí a vuit de la nit, com comenta el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig.

Josep Puig

Com a novetats està el torneig de bàsquet, una gimcana popular, un torneig nocturn de pàdel i l'activitat de 1714.

Diumenge també hi ha activitats programades com una Cursa Popular-Trail davant de la ZEM de Valldoreix de dos quarts de deu a dos quarts de dotze del migdia, amb la participació de categories sènior, cadet, infantil, aleví i benjamí. Des de les nou i fins a les dotze del migdia hi ha una sortida de BTT organitzada per l'Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.