Més de 400 santcugatencs s'apleguen per impulsar la campanya 'Ara és l'hora'


  • Comparteix:

Més de 400 santcugatencs s'han aplegat aquest dissabte a la plaça d'Octavià per donar suport a la campanya 'Ara és l'hora' amb un sopar popular que ha servit per recaptar fons. La iniciativa, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, també ha llançat una crida a la ciutadania perquè s'inscrigui a la V de la Diada i faci difusió de 'les bondats d'una Catalunya independent'.

Aquest és el primer sopar a Sant Cugat organitzat dins la campanya 'Ara és l'hora', que busca recaptar entre quatre i cinc milions d'euros a tot Catalunya. Amb els diners aconseguits, l'ANC i Òmnium Cultural cobriran les despeses de publicitat i difusió de la campanya, que es desenvoluparà fins al 9 de novembre amb l'objectiu de convèncer els indecisos. L'acte ha servit per demanar als santcugatencs que s'inscriguin a la V, facin donacions i donin a conèixer 'les bondats d'una Catalunya independent', tal com ha dit l'organitzadora del sopar, Sílvia Solanellas.

Sílvia Solanellas

Que s'inscriguin a la V, perquè necessitem fer una senyera molt ben delimitada. També és important que es donin a conèixer les bondats d'una Catalunya independent.

Sota el nom 'Sopar i Festa per la Llibertat', la iniciativa ha comptat amb la presència de dos dels organitzadors de la V, Ferran Civit i Ignasi Termes. Civit, que també és responsable de comunicació de l'ANC, ha explicat que després de l'Onze de Setembre començarà la segona fase de la campanya 'Ara és l'hora', que consistirà a convèncer els indecisos perquè votin a favor de la independència de Catalunya en la consulta del 9N. En l'últim esprint abans de la Diada, però, l'objectiu de les entitats és mobilitzar el màxim de persones per aconseguir la manifestació més gran d'Europa.

Ferran Civit

A partir del 12 de setembre comença la segona fase de la campanya. Ara volem aconseguir la mobilització més gran del país i d'Europa.

A l'acte s'han lliurat els premis a les millors fotografies de la V santcugatenca. El grup local Backward i la banda Sonors han posat l'apunt musical a la vetllada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.