El Rugby Sant Cugat remunta i supera un lluitador València


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat guanya en l'estrena de la temporada oficial (14-10) el Tecnidex València en partit corresponent a la Divisió d'Honor B. Els de Leo Pereira no han pogut fer el seu joc fins al segon temps en un partit que ha estat marcat per les imprecisions en totes dues bandes i la duresa en algunes fases del joc.

Tot i la victòria, els aficionats que s'han apropat a la Guinardera no han pogut veure un bon partit del seus jugadors. En el primer temps els santcugatencs no han pogut anotar cap punt contra un València Rugby Club molt ben assentat en defensa, que s'ha aprofitat dels errors de recepció dels santcugatencs. L'equip valencià ha fet deu punts fruit d'una marca, una transformació i un xut a pals.

En el segon temps els santcugatencs han reaccionat i s'ha vist una part del joc que el Rugby Sant Cugat està acostumat a realitzar. Les marques han arribat mitjançant Jordi Segura i Rorro Pérez que han capgirat el marcador en una segona part en que els santcugatencs han mostrat un millor estat físic i més intensitat. Al final, victòria per l'equip entrenat per Leo Pereira i Jordi Justícia que sumen així els primers quatre punts de la temporada. El mateix Pereira creu que el seu equip ha estat capaç de corregir els errors del primer temps.

Leo Pereira

Crec que hem confós la manera de jugar al principi i hem fet moltes faltes en el primer temps. A la represa hem sabut reaccionar i donar la volta poc a poc.

El matx ha suposat el debut oficial de Ghi-fe Chang Hou, Vicent Bisciglia i Carles Bou, així com d'altres jugadors que tornaven a vestir-se de curt després d'un temps fora com Matías o Arnau Godàs. La setmana que ve el Rugby Sant Cugat juga un partit amistós contra la selecció d'Andorra per inaugurar un camp en el Principat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.