El Bocca i el Junior organitzen la 6a edició del torneig 'Ajudem els altres'


  • Comparteix:

El Bocca Restaurant & Club organitza el 6è Torneig de Pàdel 'Ajudem els altres' des de dissabte de la setmana que ve fins el 4 d'octubre. El torneig es disputa un any més a les instal·lacions del Junior i els diners recaptats de les inscripcions seran per a la Fundació AURA que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual.

El torneig es disputa per parelles en categoria masculina, femenina i mixta, i s'espera superar les 150 que van participar en l'edició anterior. Amb un preu de 40 euros per participant i un extra de 15 euros per segona categoria disputada, les inscripcions es poden fer al web Junior.cat. Enguany hi ha un torneig infantil amb un preu d'inscripció de 15 euros. Des de l'organització, el director de Bocca Restaurant & Club, Javier Muñoz, creu que el més important és que els diners que es recaptin van integrament a una fundació que gestionarà els recursos.

Javier Muñoz

Ser solidari està en boca de tots i crec que s'ha de ser en aquest tipus d'activitats en què els recursos van directes a una fundació.

Amb aquesta seran sis les edicions d'un torneig que sempre col·labora amb institucions i associacions de caire social i en aquest cas, la Fundació AURA i el seu projecte Aura Habitat seran els que rebin els diners recaptats de les inscripcions. El projecte Aura Habitat vol oferir a persones amb discapacitat intel·lectual la possibilitat de conviure en un pis compartit amb tres integrants de la fundació amb tres estudiants de psicologia, educació i treball social.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, destaca la importància de tots els agents socials que participen en activitats com aquesta.

Susanna Pellicer

Aquest torneigs demanen la implicació de la societat, és més que un torneig o una donació. Reclama la implicació de les persones.

L'entrega de premis tindrà lloc al Bocca Restaurant & Club divendres 10 d'octubre durant un sopar. A l'acte de presentació, hi ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president del Junior, Xavier Guix, el director esportiu del torneig, Toni Navarro, una representant de l'Obra Social 'La Caixa', Ana Mazorra, i la directora de la Fundació AURA, Gloria Canals.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.