La selecció amateur de futbol prepara la Copa de les Regions a Sant Cugat


  • Comparteix:

La selecció catalana amateur de futbol prepara fins diumenge la fase intermèdia del Torneig de Regions de la UEFA al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El combinat de Toni Almendros buscarà un lloc a la ronda final de la competició a Moldàvia, on s'haurà d'enfrontar a partir de dimarts que ve a l'equip local i a conjunts d'Ucraïna i d'Irlanda del Nord. En cas d'acabar líders del grup, Catalunya s'enfrontarà a set equips més pel títol.

Després de no poder culminar el somni a l'anterior edició i caure a la final contra el Vèneto, la selecció fa el primer pas cap a l'anhelat títol aquest dimarts. L'AF Piatykhatska d'Ucraïna, l'Easter Region d'Irlanda del Nord i l'ARF Telenesti de Moldàvia, l'equip local, seran els rivals de l'equip de Toni Almendros. El debut serà dimarts a les tres de la tarda contra el representant d'Ucraïna.

El capità de l'equip i jugador d'El Prat, Albert Vivó, assegura que l'equip està il·lusionat i unit per assolir els reptes.

Albert Vivó

L'equip està molt unit, té molta il·lusió de començar aquesta fase. Crec que farem una bona fase tot i no tenir molta informació dels rivals.

Aquesta no és la primera ocasió que la selecció tria el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat per ser la seu de la seva preparació de cara el Torneig de Regions de la UEFA.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.