El Centre de Formació Bike Trial s'exhibeix amb els millors ciclistes del món


  • Comparteix:

El Centre de Formació Bike Trial Internacional, impulsat per l'exciclista Ot Pi i per la Unió Ciclista Sant Cugat, mostra la seva ambició i dóna el tret de sortida amb una exhibició dels vuit millors especialistes del món en aquesta disciplina al Parc de Bici Trial de Sant Cugat. Tot plegat, un dia abans de la disputa de la Copa del Món de l'especialitat a la Plaça dels Àngels, Barcelona.

Els txecs Vaclav Kolar i David Herka, el letó Ansis Dermaks, l'espanyol Javier Alonso, l'anglès Ben Savage i els catalans Rafa Tibau, Dani Comas i Armand Molla han fet les delícies dels aficionats al bike trial que s'han apropat al Parc de Bici Trial. Els actuals vuit millor pilots del món han mostrat les seves habilitats en un acte que ha servit per donar el tret de sortida al Centre de Formació Bike Trial, la nova escola d'aquest esport a la ciutat.

A l'acte hi ha assistit el president de la Federació Internacional de Bike Trial, Hiroshi Hirano, que ha recordat que Catalunya és el bressol del bike trial i ha reconegut la importància del circuit amb el qual compta Sant Cugat.

Hiroshi Hirano

Aquest país és l'origen del bike trial, així que agreixo el treball de la ciutat, que és molt. Tenir aquest parc és un orgull per al nostre esport.

Un dels impulsors del Centre de Formació, l'exciclista Ot Pi, ha agraït a la ciutat el seu suport a una disciplina d'aquest perfil i ha ressaltat el caràcter multiesportiu de Sant Cugat.

Ot Pi

Sant Cugat sempre marca la diferència en ser una ciutat multiesportiva. En aquest cas, és un plaer que confiï en el bike trial.

De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, s'ha mostrat satisfet pel rendiment del Parc de Bici Trial com a part de les infraestructures esportives de la ciutat, i de l'impuls que pot suposar per a la Unió Ciclista Sant Cugat.

Xavier Tizón

Es tracta d'amortitzar els espais esportius que hi ha a la ciutat. Molt orgullosos que la Unió Ciclista tregui rendibilitat de l'espai.

A l'acte també hi ha assistit el director del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Joan Fontseré, i el regidor de Joventut, Raül Grangé. Aquesta exhibició ha estat una de les primeres iniciatives proposades pel projecte ideat per Ot Pi i la Unió Ciclista Sant Cugat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.