L'Oficina Jove s'inaugura amb una forta aposta per la tecnologia


  • Comparteix:

L'Oficina Jove, ubicada al Casal TorreBlanca, ha obert les seves portes aquest dissabte amb el repte d'acostar-se als santcugatencs d'entre 12 i 29 anys a través de la tecnologia. Una plataforma web i un servei d'atenció individual mitjançant WhatsApp es combinaran amb les consultes presencials i el contacte directe als instituts per oferir un assessorament global a aquest col·lectiu i informació diversificada sobre oci, habitatge, formació, esports i cultura.

L'Oficina Jove s'ha inaugurat oficialment aquest dissabte amb una visita institucional. L'espai fa una forta aposta per les noves tecnologies amb un portal web que també s'ha estrenat aquest dissabte i que recull tota la informació i orientació adreçada als joves. A més, l'oficina incorporarà properament un servei d'atenció a través de WhatsApp. Tot plegat, amb l'objectiu de convertir-se en una finestreta única de recursos i serveis amb informació, orientació i assessorament per a aquest col·lectiu, tal com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Entenem que la tecnologia és indispensable. Per això, tindrem una web completament actualitzada, amb molta activitat i moltes novetats.

L'espai combinarà l'atenció virtual amb l'assistència presencial per donar resposta a totes les necessitats del col·lectiu. Així, Conesa ha apuntat que l'Oficina Jove posa a l'abast un ampli ventall d'informació perquè els joves puguin accedir-hi de forma ràpida i fàcil.

Mercè Conesa

Avancem amb una dinàmica d'ofertes diversificades. La plataforma web permetrà trobar la informació de manera accessible i ràpida.

L'Oficina Jove també incorpora l'oficina musical La Pua, un espai juvenil per a la dinamització i creació musical. A més, manté la sala d'exposicions per a artistes joves i tindrà espai al nou bar del casal, El Mut - La Cafeta Gastronòmica, que proposa cicles de concerts.

La inauguració de l'Oficina Jove ha anat acompanyada d'una jornada de portes obertes i diverses actuacions musicals.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.