Una remuntada èpica de l'Olímpyc contra el Ripollet dóna el segon triomf seguit

L'Olímpyc Floresta suma el segon triomf consecutiu en la tercera jornada del grup 3 de Segona Divisió B en superar (10-7) el FS Ripollet. Els florestans han anat per darrere en el marcador des de l'inici i després d'un primer temps molt insegurs en defensa han marxat al descans amb un 3 a 5 desfavorable. L'inici del segon temps ha començat amb un gol visitant, però del 3 a 6 s'ha passat al 10 a 7 definitiu amb una gran remuntada.

Partit boig a Can Llobet on s'han vist fins a 17 gols. El primer dels gols ha estat visitant en el minut 4, però Fernando Echevarría amb una mica de fortuna ha empatat poc més tard. El Ripollet era superior i disposava de més ocasions de gol i en dues jugades gairebé seguides ha ampliat l'avantatge a l'1 a 3. La inestabilitat defensiva local ha contrastat amb l'eficiència en atac i Martí Casas ho ha demostrat en una gran jugada individual. Tot i ser inferior en el joc els florestans seguien dins el partit, però de nou dos gols visitants tornaven a posar coll amunt el matx, tot i que Marc Feu a pocs segons per al descans ha fet el 3 a 5.

El segon temps ha començat amb el 3 a 6 només treure de mig camp amb porter jugador fet que allunyava encara més les possibilitats de puntuar. Però a Can Llobet l'èpica hi apareix sovint i Xavi i Rubén han tornat a posar el seu equip en el matx amb un gol cadascú. Tot i la gerra d'aigua freda de rebre el setè gol, l'Olímpyc ja hi creia des de feia uns minuts. David Oliva i posteriorment Fernando han acabat de convèncer els més escèptics posant l'empat quan encara restaven 12 minuts. Rubén Bosch, en un potent xut, ha avançat els locals per primer cop i en els instants finals amb l'expulsió d'un jugador del Ripollet, Miquel Verdaguer i Albert Cardona han tancat una remuntada de les que es recordaran a la Floresta.

El proper rival de l'Olímypyc és el Riera de Cornellà la setmana vinent.