La UE Sant Cugat enceta la temporada amb un treballat triomf contra l'Olot

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) sua per vèncer (59-56) el CB Olot a la primera jornada de competició al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques no han pogut trencar el partit en cap moment, malgrat dominar la majoria del matx. Al partit han debutat les tres incorporacions, Raquel Pérez, Puri Garcia i Laia Martín.

La UESC femenina 2014-15 ja ha demostrat quines línies mestres seguirà per provar de mantenir la categoria per segon curs seguit a Primera Catalana. Els reforços han ampliat les possibilitats en el joc interior, faceta des d'on avui han fet més mal les santcugatenques, tot i disputar un matx irregular. El rival, l'Olot, n'ha tingut prou en no desenganxar-se del partit per tenir opcions fins al final.

El primer quart s'ha caracteritzat per la baixa anotació, amb dinàmiques poc precises per part de tots dos equips. Malgrat això, les vermell-i-negres han adquirit un petit marge de quatre punts, que han mantingut i ampliat al segon quart. El bon paper d'una de les debutants, Laia Martín, des de prop de la pintura ha donat solvència al joc local, generant superioritats i desequilibris. Malgrat això, un parcial en contra abans del descans ha tornat a ajustar el partit.

Al tercer quart la UESC ha revolucionat el partit, i ha encertat una sèrie de possessions que l'han arribat a col·locar 13 punts per davant, augmentant el ritme de les transicions i intensificant la defensa. Malgrat això, al quart període l'Olot ha fet mal a les de Simón amb una zona que no han sabut atacar, retallant distàncies i havent de culminar el triomf en els últims compassos.

El tècnic local, Germán Simón, destaca l'èxit de començar a sumar quan abans millor, tenint en compte el calendari del primer tram de temporada.

Germán Simón

Una premisa important el fet de sumar el primer partit, tenim un inici de lliga bastant complicat. Hem tingut alts i baixos en el joc, es nota la pretemporada.

La UESC s'estrena amb victòria en la segona temporada seguida a Primera Catalana i la setmana que ve visita el CB Granollers en el primer desplaçament.