El Junior frega la proesa al camp de l'Atlètic Terrassa, però cau derrotat

El Junior masculí d'hoquei herba cau derrotat (3-2) al camp de l'Atlètic Terrassa en la primera jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han arribat a l'últim quart amb un resultat favorable de 0 a 2, però han acabat derrotats amb tres decisions arbitrals molt protestades per l'entrenador del Junior, Jorge Dabanch.

El Junior ha plantat cara al totpoderós Atlètic Terrassa i fins començar l'últim quart aconseguia donar la sorpresa. Els blau-i-negres han marcat el primer gol mitjançant Gerard Garcia en el primer quart per fer l'1 a 0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. En el tercer quart ha estat Ferran Saborit qui donava la sorpresa i feia encendre les alarmes a Terrassa.

Pero en l'últim i definitiu quart tot ha canviat. L'Atlètic Terrassa ha empatat amb dos gols de penal còrner i en els últims instants ha fet el gol del triomf en una jugada molt discutida per l'expedició visitant. Al final, el Junior s'ha quedat sense premi i després de la primera jornada es queda sense puntuar.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, es mostra molt crític amb l'actuació arbitral i creu que ha estat decisiva en el resultat final.

Jorge Dabanch

Les decisions arbitrals han estat decisives. Un gol no hauria d'haver pujat al marcador i dos penals que per mi no ho eren.

El debut del Junior masculí a casa serà la setmana vinent davant l'Atlético San Sebastián.