L'ITF del Natació Sant Cugat vol potenciar la participació dels joves tennistes


  • Comparteix:

L'11è Torneig Internacional del Club Tennis Natació Sant Cugat repartirà enguany uns 10.000 dòlars en premis en categoria masculina en un torneig que s'inicia divendres i que finalitzarà dissabte de la setmana vinent. La reducció de les ajudes per part de les federacions i les administracions ha fet que l'actual edició s'hagi limitat a categoria masculina, tot i que s'espera la participació de tennistes situats en el lloc 200 del rànquing ATP així com diversos tennistes locals.

La fase prèvia del quadre la formen 64 jugadors alguns d'ells convidats del club, que poden així participar en un torneig puntuable per a l'ATP i dins del Circuit de la Federació Internacional de Tennis (ITF). Els joves tennistes santcugatencs Alejandro González, Adrià Soriano i el ja sènior Juan Lizarriturry seran la representació local. També han rebut invitació d'altres joves promeses del tennis català com Pol Baquero, Adrià Mas i Albert Roglan.

El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret, destaca la satisfacció de donar oportunitats als més joves.

Toni Lloret

El fet d'ajudar joves promeses del tennis fa que ens agradi molt organitzar un torneig com aquest.

Enguany les ajudes arriben de la Federació Catalana de Tennis i de l'Ajuntament, així com de diversos patrocinadors que col·laboren amb l'ITF del CTN Sant Cugat, arribant als 10.000 dòlars en premis. Tot i això, en aquesta edició ha costat més poder obtenir diners per a premis, fet que dona més valor a la celebració del torneig, com indica el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

Es parla de les dificultats econòmiques, però el torneig no s'ha deixat de fer mai.

A la roda de premsa de presentació del torneig, hi han assistit el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, un representant de la Federació Espanyola de Tennis, Josep de Gispert i el gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.