Petits Camaleons escalfa motors amb un dels cartells més potents


  • Comparteix:

Els membres de Txarango esperen amb il·lusió el seu retorn al festival Petits Camaleons i qualifiquen el seu cartell com un dels més potents de Catalunya. Aquest festival de música per a nens tindrà lloc a Sant Cugat aquest cap de setmana i els seus organitzadors confien a superar amb escreix els 3.000 assistents de l'any passat.

A banda de Txarango, el festival tindrà les actuacions de Manel, La Troba Kung-Fú, Lax'n'Busto, La Iaia, Quart Primera i Joan Colomo, entre més d'una vintena de propostes adreçades als més petits. El cantant de Txarango, Alguer Miquel, ha explicat a Cugat.cat que el grup va quedar encisat pel festival quan hi va actuar en la primera edició i que ara hi torna amb molta il·lusió.

Alguer Miquel

És un dels cartells més espectaculars que hi ha a Catalunya. Això a la gent gran li deu fer molta enveja, perquè un dels millors festivals de Catalunya el tenen els nens petits.

El bon ritme de venda d'entrades fa que els organitzadors del festival confiïn a superar amb escreix els 3.000 assistents de l'any passat. El director del Petits Camaleons, Albert Puig, espera consolidar en l'àmbit nacional aquesta experiència familiar al voltant de la música.

Albert Puig

La venda d'entrades en relació amb l'any passat està anant molt per sobre. Esperem que vingui molta gent aquest any.

El Petits Camaleons tindrà lloc al Teatre-Auditori i voltants aquest cap de setmana i tornarà a reivindicar un festival de música per a nens amb horari diürn, volums adequats, concerts curts i varietat d'estils.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.