Creu Roja de Sant Cugat augmenta els donants tot i la crisi econòmica


  • Comparteix:

Creu Roja de Sant Cugat, Rubí i Valldoreix ha aconseguit 700 nous socis en els darrers quatre anys i ja arriba als 4.000, a més de les 400 persones que hi col·laboren com a voluntaris. L'entitat ha comunicat aquest balanç durant la renovació del conveni amb l'Ajuntament aquest dimecres, un acte on el consistori s'ha compromès a aportar 50.000 euros per reforçar els projectes solidaris que l'entitat té en marxa a la ciutat.

Tot i la crisi econòmica, l'entitat solidària ha augmentat el nombre de benefactors, les persones que fan donacions per impulsar i apuntalar els programes per ajudar la gent necessitada. A banda dels 700 socis nous que ha aconseguit en els darrers quatre anys, l'entitat disposa de 400 voluntaris que col·laboren a la secció de l'entitat que dóna cobertura a Sant Cugat, Valldoreix i Rubí.

El president de Creu Roja d'aquest territori, Lluís Carreras, ha explicat que per a la ciutat és un orgull tenir tants ciutadans implicats en problemes socials.

Lluís Carreras

Tenim una implicació ciutadana fora de sèrie. La gent de fora es queda bocabadada amb la implicació d'aquest municipi.

A banda del suport dels seus benefactors, Creu Roja rebrà una ajuda de 50.000 euros per part del consistori, una partida que es destinarà als seus projectes. El transport adaptat a les persones amb Alzheimer, la recollida i distribució de roba i les campanyes de captació de voluntaris són alguns dels programes que es veuran reforçats pel suport de l'Ajuntament.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor el prestigi de Creu Roja i la confiança que genera entre els santcugatencs.

Mercè Conesa

Creu Roja és una icona fiable. El ciutadà té una confiança immediata en el servei que ofereix.

El conveni té durada d'un any també preveu finançar el centre terapèutic de malalties neurològiques que gestiona Creu Roja i els paquets d'alimentació que prepara per a les famílies en situació de precarietat.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.