Ingressen a presó dos lladres acusats de robar a gent gran de Sant Cugat


  • Comparteix:

Dos lladres imputats per almenys 21 robatoris a gent gran han ingressat a presó després de ser detinguts pels Mossos d'Esquadra a finals de setembre. Els robatoris van cometre's durant l'estiu a diferents ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona, inclosa Sant Cugat. Els lladres es feien passar per operaris de la llum per robar en domicilis de gent gran.

Els Mossos van detenir 'in fraganti' a Barcelona el 23 de setembre dos homes, de 22 i 33 anys, veïns de Piera, com a presumptes autors de furts a interior de domicili i apropiació indeguda. Els lladres escollien habitatges de persones d'edat avançada, la majoria dones, es feien passar per operaris de la llum i feien creure a les víctimes que havien de fer la revisió dels comptadors o dels endolls. Amb aquesta posada en escena, els dos individus, caracteritzats com autèntics operaris de la llum, accedien al domicili i hi robaven diners, joies i objectes de valor.

Els fets els van cometre entre el 3 de juny i finals de setembre a domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona, inclosa Sant Cugat. Se'ls imputa 21 robatoris però no es descarta la seva implicació en una quarantena de delictes.

Paral·lelament, també han estat detinguts dos treballadors d'un comerç de compra-venda d'or del Raval, acusats d'un delicte de comprar les joies robades, tot i ser coneixedors de la seva procedència.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.