El Volei Sant Cugat no pot amb el Barça, que s'endú la Lliga Catalana


  • Comparteix:

El CV Barça és el nou campió de la Lliga Catalana de Superlliga Femenina després de superar (0-3) el Volei Sant Cugat en l'últim partit del torneig, que s'ha disputat aquest dijous a Valldoreix. Les vermell-i-negres no han trobat la manera d'aturar el poder de les blaugrana a la xarxa i han cedit en un matx on ha debutat la letona Kadri Puri amb l'equip local.

Possiblement, el públic que s'ha donat cita aquest vespre a Valldoreix esperava un matx més igualat entre els dos equips que han arribat al final de la competició amb opcions de guanyar el títol. L'inici del primer set ho feina pensar però un excés d'errors han condemnat les de Rafa Ruiz, que han cedit (21-25) després de diverses alternances en el marcador. El segon joc ha estat de clar domini visitant. El conjunt santcugatenc no ha entrat en el partit i ha comès massa errors en recepció, circumstància que ha aprofitat l'equip barceloní per sumar el segon set (16-25). Per fi en el tercer set el Volei Sant Cugat ha revifat i ha presentat batalla, recuperant la seva millor versió en defensa però també en atac, en algunes fases del joc. El final ha estat un frec a frec que el Barça s'ha tornat a endur pels errors en el servei de les locals.

L'entrenador del CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, reconeix que esperava que el seu equip s'hagués endut almenys un set.

Rafa Ruiz

És cert que pensava que donaríem més la cara. Tot i que els parcials han estat bastant ajustats, pensava que podríem guanyar algun set.

El tècnic del CV Barça, Xavi Perales, que s'esperava un Sant Cugat més ferm en defensa, celebra el títol però destaca que l'important és continuar millorant per a l'inici de la temporada a Superlliga.

Xavi Perales

Per a nosaltres és important guanyar la LLiga Catalana però també és important continuar creixent de cara a la Superlliga.

El CV Barça ha aixecat la copa de campió, que la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ha lliurat a la capitana, l'exjugadora del CVSC, Nerea Sánchez. El Barça també ha comptat amb una altra exsantcugatenca, Mireia Orozco.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.