L'Idcsalud Hospital General de Catalunya obre un nou espai d'oftalmologia


  • Comparteix:

L'Idcsalud Hospital General de Catalunya ha obert les portes aquest divendres de les noves instal·lacions del Servei d'Oftalmologia, ubicat a Sant Cugat. En paral·lel, el centre sanitari ha creat l'Institut d'Oftalmologia Mèdica i Quirúrgica (OMIQ), un nou espai que acull els projectes de recerca i les subespecialitats oftalmològiques de l'hospital.

L'Idcsalud Hospital General de Catalunya centralitza tots els serveis d'oftalmologia en un nou espai que s'ha inaugurat aquest divendres. Així, les noves instal·lacions acolliran les unitats funcionals de retina, glaucoma, superfície ocular i còrnia, oculoplàstia, oftamologia pediàtrica i estrabismes. Aquesta unificació de serveis permetrà tractar de manera més ràpida i òptima els pacients, tal com ha explicat la cap de servei de l'OMIQ, Laura Sararols.

Laura Sararols

En unificar els serveis, tenim la tecnologia disponible per a tothom. També podem donar millor resposta als pacients i tractar-los de manera més ràpida i òptima.

A més, l'OMIQ dedica una de les seves àrees a la investigació oftalmològica. D'aquesta manera, l'institut col·labora amb diversos assaigs clínics i projectes de recerca per seguir avançant en aquest àmbit. La directora general de l'OMIQ, Mercè Guarro, ha apuntat que es tracta d'una unitat 'jove i molt viva' que està implicada en investigacions pròpies i internacionals.

Mercè Guarro

Hi ha molts projectes en marxa. És una unitat jove i molt viva. Estem implicats en 15 assaigs clínics a àmbit internacional i d'altres de recerca pròpia.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el regidor de Sanitat, Raül Grangé, han assistit a la inauguració de l'espai.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.