Mishima i Ramon Mirabet animen l'arrencada del Petits Camaleons


  • Comparteix:

Mishima i Ramon Mirabet han engegat aquest divendres els motors de la 3a edició del festival Petits Camaleons amb un concert només per a adults. Es tracta d'una de les novetats d'enguany de la proposta musical, 'Camaleons Grans', que ha aconseguit escalfar l'ambient de cara a la vintena de propostes musicals del cap de setmana.

Per assistir-hi només era necessari disposar de l'abonament per al festival infantil o bé pagar una entrada de 10 euros. La resposta a aquesta nova proposta ha estat nombrosa i el Carpa Raluy ha acollit el públic de les dues formacions.

Mishima ha presentat el seu darrer disc, 'L'ànsia que cura' (2014). La formació ja va estar a Sant Cugat l'any passat a la Festa Major i de nou ha aplegat un nombrós i animat públic.

Tampoc no ha estat la primera vegada per a Ramon Mirabet, que va triomfar a la versió francesa del programa 'Operación Triunfo'. Mirabet, que ja va participar al Petits Camaleons de l'any passat, ha estat l'encarregat de engegar aquesta nova proposta del festival destinada als adults. L'intèrpret, que s'ha mostrat 'encantat' de repetir experiència al festival, confessa no tenir gaires expectatives quan puja a l'escenari més enllà que el públic s'ho passi bé.

Ramon Mirabet

Mai no penso què passarà. Mai no espero cap feedback. Sempre espero que la gent s'ho passi bé.

D'aquesta manera ha arrencat la 3a edició del festival Petits Camaleons, per la qual han passat aquest cap de setmana una vintena de grups pels sis escenaris repartits a l'entorn del Teatre-Auditori.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.